El nou Volkswagen Amarok compta amb un exterior i interior renovat i dissenyat per emocionar

Fa ja sis anys del llançament del pick-up Volkswagen Amarok i el departament de Vehícles Comercials ha volgut filtrar alguns esbossos de la renovació que està per arribar. Aquest pick-up del segment B sempre ha comptat amb detalls de qualitat, que el situaven un pas més enllà dels seus competidors així que esperem que segueixi igual en aquest cas. L’evolució dels sistemes d’ajuda a la conducció, tota la tecnologia que s’ha desenvolupat i la potència i versatilitat d’aquests models, han aconseguit que cada vegada siguin més atractius per al públic.

La grandària d’aquest pick-up el situa en el segment B amb una longitud de 5,25 metres i una amplària de 2,23 metres (retrovisors inclosos). Tal com es pot veure mitjançant els esbossos, la grandària dels pneumàtics ha crescut, un detall que aporta molt caràcter i agressivitat. Tal com hem comentat, el nou Amarok munta un frontal més atlètic i esportiu. A la part baixa el panell d’instruments emfatitza la poderosa aparença de l’Amarok, que reforcen l’aspecte premium del vehicle. Com ja ha succeït en tota la gamma comercial de Volkswagen aquest nou Amarok arriba amb una estètica més radical, basada en línies horitzontals que aporten dinamisme i robustesa. Al contrari que succeeix amb altres pick-up actuals, com el Nissan Navara, aquest model oblida per complet els contorns arrodonits i treballa emfatitzant tots els seus elements.

El nou Volkswagen Amarok té una estética radical i moderna
El nou Volkswagen Amarok té una estética radical i moderna | Foto: Volkswagen

Tal com ha comentat la marca quan ha publicat les imatges, s’anirà sabent més d’aquest model en les properes setmanes. Per als amants dels esports de muntanya, la bicicleta i molts més… Estigueu atents, els pick-up han deixat de ser un cotxe de treball.