El Volkswagen Caddy Outdoor ofereix una imatge més aventurera

El Volkswagen Caddy és un model de referència al seu segment, i ara consolida la seva posició i la seva polivalència amb l’arribada d’una versió orientada al client més ocasional i familiar. El nou Volkswagen Caddy Outdoor destaca per la imatge exterior i un equipament molt complet. El seu llançament completa l’oferta comercial del Caddy, oferint un producte dissenyat per gaudir del temps d’oci i les activitats a l’aire lliure tant amb la família com amb els amics.

Amb línies marcades i angles prominents, el disseny exterior del nou Volkswagen Caddy Outdoor és més robust, però sense perdre elegància. Aquestes qualitats li confereixen un alt grau de versatilitat, ideal tant per a l’ús diari com per gaudir de l’oci. En el seu interior, l’aprofitament de l’espai és òptim, ja que la nova disposició dels diferents elements ha prioritzat la funcionalitat, posant l’accent principalment en el confort dels ocupants.

Partint de l’acabat Trendline, que ofereix entre altres elements el volant multifunció en cuir amb sistema Tempomat o les llums antiboira amb llum de gir, el Volkswagen Caddy Outdoor compta amb un equipament exterior en el qual destaquen les llandes d’aliatge de 17 polzades, les barres longitudinals o els vidres posteriors enfosquits.

A més, Volkswagen Vehicles Comercials ha incorporat en el Volkswagen Caddy Outdoor la tecnologia més avançada en assistència a la conducció. Elements de sèrie com el navegador, el sistema d’amplificació electrònica de la veu, el Paquet de Lum i Visió, el sistema Climatronic o el seient de l’acompanyant amb respatller abatible, augmenten la idea del confort del model.

La marca també posa a disposició un complet equipament opcional amb sistemes d’assistència com el Park Assist, el Light Assist, el Front Assist, el Park Pilot (assistent d’estacionament), i App-Connect, que connecta el vehicle amb el smartphone.

El Volkswagen Caddy Outdoor munta els nous motors EU6. Les potències disponibles són de 102, 122 i 150 CV, i es poden combinar amb caixa de canvis manual o DSG, així com amb la tracció 4Motion.