El Volkswagen Passat GTE és la versió híbrida de la berlina alemanya

Arriba al mercat espanyol el Volkswagen Passat GTE, la versió híbrida del la berlina alemanya que estarà disponible en la variant clàssica de quatre portes i en la versàtil familiar.

Estèticament rep alguns canvis per tal de millorar la resistència aerodinàmica i optimitzar el consum del Volkswagen Passat GTE. En aquest sentit, aporta un nou para-xocs frontal on integra llums diürnes LED que formen una mena de C, detalls de color blau al frontal i una llandes d’aliatge específiques.

En aquest estil de vehicles el més interessant és sempre la mecànica. En el Volkswagen Passat GTE ens trobem amb un motor benzina 1.4 TSI de 150 CV i un elèctric de 115 CV. Tot el conjunt proporciona una potència combinada de 218 CV, unes prestacions molt similars a les de l’Audi A3 e-tron que vam provar. El canvi escollit per l’ocasió és l’automàtic de doble embragatge i sis velocitats DSG que envia tota la força a l’eix davanter. Amb això, el Passat GTE aconsegueix una velocitat punta de 225 km/h, una acceleració de 0 a 100 km/h en 7,4 segons i, el que és millor, un consum homologat mixt de només 1,6 litres als 100 quilòmetres. L’autonomia en mode totalment elèctric és de 50 quilòmetres, això sí, pot reduir-se considerablement segons la força que apliquem al nostre peu dret.

Volkswagen Passat GTE, a partir de 45.290 euros | Diari Català
Endoll del Volkswagen Passat GTE

Com el Passat convencional, el GTE també aporta un ampli equipament de sèrie que inclou el climatitzador automàtic de tres zones, control de velocitat adaptatiu, selector de modes de conducció, sensor de pluja, tapisseria mixta de tela i pell, instrumentació digital i-cockpit, entre d’altres. I si volem complementar tot això només caldrà que optem per la infinitat d’elements opcionals de disseny, seguretat, connectivitat, etc.

Preus del Volkswagen Passat GTE per al mercat espanyol:

  • Passat GTE Hybrid Plug-In 218 CV DSG 45.290 €
  • Passat Variant GTE Hybrid Plug-In 218 CV DSG 46.900 €