La marca ha afinat el seu Volkswagen Polo WRC per augmentar la fiabilitat abans de la primera cita del WRC 2016

El subxassís davanter s’ha enfortit, igual que els braços transversals de l’eix posterior per a l’especificació de terra del Volkswagen Polo WRC. Els pistons del motor també han estat objecte d’una modificació menor, tot i així, el motor és pràcticament idèntic als utilitzats l’any passat.

“Els rivals no han estat dormint i han modificat els seus cotxes per a la nova temporada”, ha comentat el director esportiu de Volkswagen, Jost Capito. “Així que nosaltres també ho hem fet “.

“Cal tenir present que el reglament del Campionat del Món de Ral.lis només permet algunes modificacions en un període d’homologació. Gràcies a aquesta estabilitat, és possible lluitar pel títol durant diversos anys amb el mateix cotxe, fent solament algunes petites millores. Aquest és precisament el nostre objectiu pel 2016”, ha afegit.

El Volkswagen Polo WRC, que tornarà a ser pilotat pel vigent campió, Sébastien Ogier, a més de Jari-Matti Latvala i Andreas Mikkelsen, també presenta canvis a l’exterior, amb les aletes davanteres de color blanc que li dóna un aspecte més agressiu.