Aquest SUV podría ser la base de la nova generació del Volkswagen Touareg

Sabíem que després de tot l’escàndol de les emissions que va esquitxar a Volkswagen, la marca i el grup en general havia de buscar noves fórmules per reflotar el seu prestigi. Doncs bé, una d’aquestes solucions passa per l’electrificació i hibridació dels nous models que vagin presentant en el futur. Tant és així que en el proper Saló de Pequín veurem un nou concepte en forma de SUV de luxe, híbrid i tecnològic que podria ser la base del nou Volkswagen Touareg.

Amb aquest primer teaser que ens mostra la marca ja podem treure algunes interessants conclusions. Primer de tot la marca el defineix com un dels SUV de luxe més avançats del món, així com un disseny elegant i esportiu. Sens dubte sembla seguir els trets presentats amb el nou Volkswagen Tiguan però amb una mida una mica més gran. A més compta amb llums LED diürnes en forma de C situades en el para-xocs davanter, una fórmula que ja utilitzen els models híbrids de la marca com el Passat GTE.

Volkswagen presentarà un nou SUV híbrid | Diari Català

Volkswagen assegura que aquest nou concepte de SUV muntarà una mecànica híbrida endollable de 380 CV de potència i 700 Nm de parell màxim que asseguren un 0 a 100 km/h en només sis segons. A més, la marca ens explica que tindrà una autonomia elèctrica de 50 quilòmetres.

Tot i que falta molta carn per conèixer, dades que ens arribaran en breu, podem gairebé assegurar que aquest concepte de SUV serà la base de la futura generació del Volkswagen Touareg, el gran SUV de la marca que va aparèixer al mercat per primera vegada al 2004.