Una original campanya publicitària de Volkswagen Noruega

Hi ha la percepció que la població del nord d’Europa és gent més aviat seria i meticulosa que ho fa tot pas a pas però, algun cop, hi ha algú que trenca amb els esquemes establerts i ens sorprèn gratament. És el cas de Volkswagen Noruega que ha llençat una més que original campanya publicitària per tal de promocionar un dels avenços tecnològics dels models de la marca alemanya, el Trailer Assist.

Amb aquest vídeo, Volkswagen Noruega vol sorprendre a la gent amb el Trailer Assist, un sistema pensat per facilitar les maniobres d’estacionament quan portem un remolc enganxat en el nostre Volkswagen, un accessori d’ajuda a la conducció que està disponible opcionalment en alguns dels models recentment actualitzats de la marca, com és el cas del Volkswagen Passat Variant que també apareix en aquest vídeo.

Òbviament, aquest anunci interpreta a la seva manera el Trailer Assist amb l’objectiu de captar i mostrar les emocions i reaccions de la gent. Està clar que veure un Volkswagen Passat amb un remolc i anant marxa enrere a un ritme alegre, no és un acte molt quotidià i, per això, les reaccions de la gent que podeu veure en el vídeo són de sorpresa i, fins i tot, preocupació, i sinó que li diguin el del ciclomotor que es creua amb ell enmig d’una rampa amb corba d’un garatge, o als tres cotxes que avança al final. I és que, a més a més, el ritme que marca el remolc és força alegre i, en alguns moments, com a la rotonda, sembla que el Volkswagen Passat Variant hagi de marxar de la trajectòria.

Us convido a que cliqueu al play ja que el vídeo és força entretingut i no dura més d’un minut, així que és fàcil de veure.