El Volkswagen Tiguan GTE Active Concept aposta per una mecànica híbrida

Arriba el Saló de Detroit i comencen les allaus de novetats. El primer en escena l’aporta la marca alemanya en forma d’un prototip que no ho és tant ja que és la base de la futura versió híbrida del SUV de mida mitjana; aquí teniu el Volkswagen Tiguan GTE Active Concept.

El primer que ressalta a la nostra vista d’aquest Volkswagen Tiguan GTE Active Concept és, sens dubte, la seva estètica totalment aventurera, allunyant-se força dels paràmetres actuals dels SUV. Passos de roda ben marcats, proteccions de baixos, barres i llums auxiliars al sostre, entre d’altres. Definitivament, així és com ens agradaria veure a tots els SUV, amb una clara vocació aventurera per superar qualsevol obstacle fora de la ciutat. Així mateix, Aquest Volkswagen Tiguan GTE Active Concept també aporta una major altura lliure al terra, millors angles d’atac i de sortida, suspensió millorada, etc.

Volkswagen Tiguan GTE Active Concept | Diari Català

Però si per una altra cosa destaca també el Volkswagen Tiguan GTE Active Concept és per la seva mecànica. Aquesta es basa en un sistema híbrid endollable que genera un total de 218 CV de potència gràcies al seu motor 1.4 TFSI i al conjunt de bateries, les quals ofereixen una autonomia de 32 quilòmetres en mode totalment elèctric. Aquest Tiguan es mou gràcies a una caixa de canvis automàtica de doble embragatge que envia la força a les quatre rodes, una força que pot modificar-se segons quin dels sis modes de conducció escollim en aquell moment.

Però aquest Volkswagen Tiguan GTE Active Concept no és només un avenç mecànic, sinó que també ofereix noves solucions tecnològiques que la marca aplicarà en els seus futurs models de producció, com el que es derivi d’aquest prototip. En aquest sentit, la marca presenta el sistema multimèdia amb control de gestos, un mecanisme que ja es comença a veure i que, segurament, serà palpable en molts models d’aquí molt poc temps. Sens dubte, el futur de l’automoció passa per les innovacions tecnològiques, així com les mecàniques híbrides i elèctriques, una combinació que sí que reuneix aquest Volkswagen Tiguan GTE Active Concept.