Vols saber si el teu WhatsApp és gratuït de per vida?

Fa uns dies WhatsApp donava la notícia que deixarien de cobrar la quota anual per utilitzar els seus serveis, passant a ser gratuït per a tots els usuaris sense cap excepció. De moment aquesta mesura no ha arribat a tothom, però asseguren que anirà arribant a tots de forma gradual.

En aquest article us mostrarem com podem comprovar si ja disposem de WhatsApp gratuït i de per vida.

Per començar, el primer que hauríeu d’haver rebut és una notificació de servei per part de Facebook (recordem que WhatsApp és propietat seva), tal com veiem en la següent captura:

WhatsApp gratuït

Si no heu rebut res, no us preocupeu

En cas de no haver rebut res, estem davant de dues possibles situacions:

La primera situació pot ser degut al fet que encara no hagis rebut el permís perquè la teva subscripció de pagament desaparegui, és a dir, encara no figures a la base de dades de les persones que disposaran del servei de forma gratuïta per sempre, davant d’aquesta situació l’únic que podem fer és esperar.

La segona situació és que ja tinguis el servei gratuït de WhatsApp activat però que la notificació encara estigui pendent d’arribar, per comprovar-ho hem de fer el següent:

Accedirem a WhatsApp, anem al menú d’ajustos, un cop dins hem d’anar a l’opció Compte i finalment a Informació de pagament.

WhatsApp gratuïtWhatsApp gratuïtWhatsApp gratuïtEn aquest menú us hauria d’aparèixer un missatge semblant a “Caducitat del servei: De per vida”.

WhatsApp gratuït

En cas que us segueixin apareixent les formes de pagament que hi havia fins al moment, no us preocupeu, aviat us arribarà la notificació i tindreu el servei de WhatsApp de per vida.