Ducati celebra el seu 90 aniversari i tu pots ser un dels pilots seleccionats per muntar la Ducati Multistrada 1200 Enduro en una ruta pel món

Ducati va ser fundada el 4 de juliol de 1926 i per celebrar el seu 90 aniversari ha preparat un repte molt especial: donar la volta al món a sobre d’una Ducati Mulistrada 1200 Enduro. Però lluny de plantejar això com un simple repte publicitari, la marca italiana ha obert un procés de selecció per escollir als set aventurers que podran complir un somni, així que tu pots ser un d’ells.

Tal com han publicat a la pàgina web dedicada al repte Globetrotter 90º, aquesta ruta partirà des de la seu en Borgo Panigale (Itàlia) el mateix dia del seu aniversari (4 de juliol de 2016) i recorrerà l’est d’Europa, Rússia, Mongòlia, Xina i Japó. Allà creuaran l’oceà per arribar a Estats units, un recorregut tan conegut com mític (d’est a oest) i tornar a Europa per acabar al punt de sortida el 15 de desembre de 2016. Un total de 120 dies de viatge, més de 30.000 quilòmetres de camins, rutes i carretera per demostrar la fiabilitat i versatilitat de la Ducati Multistrada 1200 Enduro.

Per poder participar és necessari llegir amb deteniment el reglament i els requisits ja que no qualsevol està preparat per a aquest repte. Ducati deixa molt clar que els candidats, a part d’estar físicament preparats per al desafiament, han de saber parlar anglès i tenir una certa capacitat de comunicació per poder explicar les experiències viscudes tant de forma tradicional com a les xarxes socials. Si creus que pots complir amb aquestes base ja pots començar a emplenar el formulari mitjançant la pàgina web, on també trobaràs un document amb més requisits inicials.

Si aconsegueixes ser preseleccionat, Ducati durà a terme una avaluació inicial, de la qual sortiran 14 candidats que passaran per una altra selecció. En aquest cas es valoraran les habilitats damunt de la moto i proves d’aptitud psicològiques. La marca italiana compta amb l’ajuda de pilots professionals com Beppe Gualini, expilot del Paris-Dakar, per poder fer una selecció segura i emocionant. És important que els set aventurers gaudeixin com mai sota certes mesures de seguretat, fins i tot les seves pròpies capacitats.