Volvo i Microsoft ens permetrà veure els cotxes des de qualsevol lloc gràcies a HoloLens

Recentment la marca de cotxes Volvo ha anunciat que crearà una aplicació per utilitzar HoloLens de Microsoft en la venda i demostració dels seus cotxes. Aquesta demostració permetrà als usuaris prescindir de la necessitat d’anar al concessionari a veure els cotxes de Volvo i ho podran fer mitjançant les HoloLens, les quals els permetran veure i inspeccionar el model de cotxe que indiquem.

Les ulleres de Microsoft anomenades HoloLens és el primer ordinador hologràfic sense fil del món. Et permet interactuar amb hologrames – movent-, donant-los forma o fixant-los al món real que t’envolta. El maquinari i el programari van inserits dins d’uns auriculars que no requereixen de cables o connexions amb altres dispositius.

Volvo HoloLens

Tot i això, són encara poques les empreses les que han intentat llançar una aplicació usant aquest dispositiu. Volvo sembla que serà la primera del sector automobilistic a implementar-les.

Volvo vol ser una de les primeres empreses en implementar HoloLens

Tal i com podem veure en el video de demostració, l’app de Volvo permetrà a l’usuari obrir una porta del cotxe, veure l’interior d’aquest, obrir el capó i inclusivament veure el motor que porta al costat el xassís, sense haver d’estar presents en el concessionari.

Sense cap dubte, això és un pas més a la comoditat i sobretot ajudarà a estalviar temps, ja que podrem mirar el cotxe que ens interessi des de qualsevol lloc gràcies a les HoloLens de Microsoft.

HoloLens té el potencial de crear una nova, interactiva i excitant manera d’explorar els nostres vehicles pels usuaris en un futur. Posa a les persones en el centre de l’experiència, i ens permet crear una relació més directa amb els nostres clients.

L’aplicació de Volvo per a les ulleres HoloLens estarà disponible a partir del gener del 2016 i serà una de les atraccions principals a la fira de l’automòbil de Detroit, una fira en la qual els seus visitants podran veure el showroom i també l’automòbil en versió real.

Podeu trobar més informació sobre el projecte a la informació oficial de Volvo.