Vueling admet falta de planificació

0
Vueling president javier sanchez prieto
El president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto | Foto: Europa Press

Javier Sánchez-Prieto, president de la companyia, reconeix a TV3 no haver planificat les possibles incidències i “com donar reposta”

El president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto, ha atribuït aquest dimarts els retards i cancel·lacions en la companyia a una falta de planificació “pel que fa al nombre d’incidències i com donar resposta”, referint-se a factors externs com la vaga de controladors aeris a França i altres incidències a Europa.

“Una companyia com Vueling té un nivell de sobrevol de l’espai francès del 80%”, ha dit Sánchez-Prieto en una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, i ha admès que l’empresa ha de fer examen de consciència, dimensionar els seus recursos i pensar que els factors externs poden ser habituals.

“La veritat és que és evident que hi ha una part de la planificació en la qual és possible que ens hàgim quedat curts. Ens hem quedat curts”, ha assumit Sánchez-Prieto, que ha explicat que sempre es considera un nivell d’incidències o imprevistos, tot i que en les últimes setmanes les incidències europees han afectat al seu operatiu.

“No és una excusa. Som responsables d’assumir aquesta situació i, quan es produeix una incidència, donar una resposta als nostres passatgers”, ha dit el president, i ha dit que aquests factors externs estan afectant a la majoria de companyies europees.

Després de demanar disculpes als usuaris i qualificar de dura la situació d’aquests, ha assegurat que la companyia està fent “màxims esforços” per normalitzar la situació, i ha admès que és molt difícil compensar als passatgers que han perdut un vol o han patit una cancel·lació. Tot i això, ha assegurat que Vueling està intentant millorar l’atenció al client amb increment de personal perquè tots els qui tinguin dret a una compensació la rebin.