Vuit morts a les carreteres durant aquest cap de setmana

0

Vuit persones han mort en vuit accidents mortals registrats durant el cap de setmana a les carreteres, entre les quals es troben dos motoristes

Vuit persones han mort en vuit accidents mortals registrats durant el cap de setmana a les carreteres, entre les quals es troben dos motoristes. A més, aquests accidents han deixat quatre ferits, segons el balanç de la Direcció General de Trànsit (DGT).

Divendres una persona va morir en un accident mortal entre un turisme i una moto que es va produir a la província de València. Dissabte es van registrar dos accidents: un a Allariz (Ourense), en què va morir una persona de 27 anys i en van quedar ferides dues; i un altre a Ibias, a Astúries, en què va perdre la vida una persona de 73 anys quan el seu vehicle va sortir de la via i es va estimbar.

Diumenge, es van registrar cinc accidents mortals amb cinc morts. Un dels accidents va tenir lloc a Torre-Pacheco (Múrcia) i es va tractar d’un atropellament en el qual va morir una persona; un altre es va produir a Abona (Tenerife), en què un jove de 21 anys va perdre la vida i un altre va resultar ferit; i, en últim lloc, a la província de Ciudad Real va morir una persona de 25 anys i una altra de 23 va resultar ferida.

Quatre dels accidents es van produir en via convencional de calçada única i quatre en autovia. Alhora, quatre dels accidents van ser per sortida de la via, tres col·lisions i un atropellament. En l’acumulat anual fins al 10 d’abril s’han comptabilitzat 314 morts.