Aquest moviment farà que el base extremeny José Manuel Calderón, recent fitxatge de l’equip de Chicago, acabi als Lakers

El veterà escorta Dwyane Wade ha confirmat la seva marxa als Chicago Bulls, després de tretze temporades als Miami Heat, i a canvi el base espanyol José Manuel Calderón ha estat traspassat a Los Angeles Lakers.

“No ha estat una decisió fàcil, però crec que faig el millor per a mi i per a la meva família. Vaig créixer mirant els Bulls i això em va fer somiar a ser jugador de bàsquet. Mai no he oblidat d’on vinc i estic content per tenir l’oportunitat de jugar per a l’equip que em va inspirar en la meva infància”, ha assenyalat Wade en una carta dirigida als Heat i revelada per Associated Press.

El nou fitxatge dels Bulls, que segons les informacions signarà per dues temporades a canvi de 47 milions dòlars per la franquícia de Chicago, la seva ciutat natal, va aconseguir tres anells amb els Miami Heat els anys 2006, 2012 i 2013, i va ser MVP de les finals en el primer.

Per deixar espai salarial, els Bulls enviaran José Manuel Calderón a Los Angeles Lakers, segons ha indicat el diari ‘Los Angeles Times’. La històrica franquícia, si decideix quedar-se amb ell, serà el sisè equip de l’extremeny després d’haver militat als Toronto Raptors, Detroit Pistons, Dallas Mavericks, New York Knicks i el seu pas fugaç per Chicago, en què ni tan sols ha arribat a debutar.