Warner regalarà tota la sèrie de Batman: Arkham als afectats de Steam

  0
  Batman: Arkham Knight

  Batman: Arkham Knight

  Serà una compensació per a aquells que ja han comprat el joc i pels quals ho comprin fins al 16 de novembre

  Per fi, Batman: Arkham Knight ha tornat a Steam, tal com us comunicàvem ahir, després d’un llançament ple de problemes que els va obligar a retirar el joc de la botiga de Valve. Com a compensació als quals van comprar el joc per PC, tota la sèrie Arkham s’afegirà a la biblioteca de Steam dels afectats.

  Warner Bros. ha anunciat en un comunicat que Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins i Batman: Arkham Origins Blackgate s’afegiran a les biblioteques d’aquells que ja han comprat el joc i dels quals ho comprin fins al 16 de novembre. Des de la companyia han volgut deixar clar que volen complir amb aquells jugadors que van quedar decebuts per abans de desembre.

  A més d’això, Rocksteady ha creat un DLC gratuït anomenat ‘Community Challenge Pack’ com a agraïment a la comunitat de Steam “que tant ha ajudat” i que estarà disponible al gener de 2016. No s’ha detallat amb prou feines gens sobre aquesta actualització, encara que se sap que arribarà primer a PC i una setmana després es llançarà per a consoles.