Western Digital converteix els HDD Green a Blue

  0
  Western Digital converteix els HDD | Diari Català

  Western Digital converteix els HDD | Diari Català

  Western Digital converteix els HDD Green a Blue donant un canvi d’imatge a la seva línia de Discos durs

  Western Digital converteix els HDD passant de tenir quatre principals línies de discos durs de consum a només tres: Blue, per a les unitats de nivell bàsic; XARXA, per als sistemes NAS i fiabilitat a llarg termini; i BLACK, per al màxim rendiment que pugui tenir una unitat de disc dur.

  Mitjançant la fusió dels models Green i Blue, Western Digital ha fet la seva línia de productes més confusa per a la gent que busca una unitat de nivell bàsic. Anteriorment, tots els discs durs Green presentaven en les seves característiques 5.400 RPM, mentre que les unitats Blue presentaven 7.200 RPM, per la qual cosa era fàcil triar entre l’eficiència energètica (Green) o el rendiment en un pressupost (Blue).

  Haurem de mirar més de prop les característiques del model. Western Digital converteix els HDD Green a Blue i suggereix que la millor manera per determinar si estem escollint un disc dur de 5400 o 7200 RPM és mirar l’última lletra al número de model: si es tracta de “X”, serà un disc dur de 7200 RPM; però si es tracta de “Z“, tindrem un 5.400 RPM.

  Els canvis de la marca ja han arribat a afectar la majoria dels minoristes de tot el món, així que des d’ara caldrà fixar-se en el nombre de model en comprar un HDD de la gamma Blue per assegurar-se que té el rendiment que estem buscant.