WhatsApp ja permet enviar arxius Word, Excel i PowerPoint

WhatsApp segueix aportant novetats a la seva aplicació, tot i que fa poc temps sorprenia a tots amb el seu xifrat punt a punt, ara ho fa amb la integració de documents Office.

A principis del mes passat, WhatsApp ja va activar l’opció d’enviar documents a través dels xats, unint-se així a la possibilitat d’enviar àudios, contactes, fotos, vídeos i la localització. L’únic inconvenient era que només es podia enviar arxius pdf ‘s.

WhatsApp Documents

Aquesta novetat arriba amb la versió 2.16.25 de WhatsApp per Android, els usuaris de iOS hauran d’esperar a la propera actualització corresponent.

D’aquesta manera, a partir d’ara, podrem enviar documents amb extensió .pdf, .pptx (powerpoint), .xlsx (excel), .docx (word) i, fins i tot .txt (arxiu de text).

Com enviar documents Office

El procés d’enviament és molt senzill, de fet és el mateix per enviar pdf ‘s, cal accedir al xat on volem enviar l’arxiu, prémer sobre la icona del clip ubicat a la part superior dreta de la pantalla, prémer sobre l’opció de “document” i seleccionar l’arxiu que volem compartir.

De moment, aquesta novetat encara no està disponible per a la versió web de WhatsApp, per la qual cosa, la descàrrega mitjançant PC no és possible, per descarregar l’arxiu cal recórrer al dispositiu mòbil.