L’aplicació de missatgeria WhatsApp ja permet enviar documents en Android

A inicis d’any, ens vam fer ressò de les filtracions que confirmaven que WhatsApp permetria enviar documents des de la seva aplicació mòbil, doncs bé, aquest dia ja ha arribat. L’última versió disponible a Google Play ja permet l’enviament de documents.

De moment sembla que l’enviament de documents està limitat únicament a arxius en format PDF, encara que en un futur pròxim, s’espera que l’enviament de documents Office (Words, Excels, powerpoints…) pugui realitzar-se.

WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp Inc.
Price: Free

L’enviament de documents des de l’aplicació és molt fàcil, per a això tenim dues opcions. En una conversa ara tindrem disponible una nova opció en el menú de “Adjunta”, en ella veurem l’opció “Documents”, seleccionem aquesta opció i ens apareixeran els documents (recordem que de moment només podem enviar PDF’s) disponibles al dispositiu.

L’altra opció és obrint el mateix document des de l’administrador d’arxius, un cop dins l’opció de compartir tindrem disponible un nou mitjà, seleccionem l’aplicació i llest.

WhatsApp

Amb aquesta nova millora, WhatsApp deixa de banda una de les crítiques que més havia rebut a l’hora de comparar-les amb les altres (Telegram, Line…).