WhatsApp torna a estar operatiu al Brasil

0
whatsapp
Foto: Pixabay

Una cort del Brasil ordena que l’app de missatgeria WhatsApp torni a estar operativa després de 48 hores de tall a petició de les principals empreses de telecomunicació

 

EP / Una cort brasilera ha ordenat aixecar el bloqueig de 48 hores a l’aplicació de missatgeria mòbil WhatsApp, propietat de Facebook, i ha anul·lat així una decisió d’un tribunal inferior.

El jutge Xavier de Souza, del Tribunal de Justícia de Sao Paulo, ha decidit restablir l’aplicació Whatsapp, i d’aquesta manera ha revertit la decisió anterior que determinava que els operadors telefònics bloquegessin l’aplicació.

Una cort brasilera va ordenar dimecres als proveïdors de telecomunicacions que bloquegessin durant 48 hores l’accés a WhatsApp, per una intensa campanya de les companyies de telefonia que entenien que el servei de trucades gratuïtes minava els seus interessos.

Segons el Tribunal de Justícia de Sao Paulo, l’ordre va ser donada pel Tribunal Penal de Sao Bernardo do Campo i ha afectat al voltant de 100 milions de brasilers.