Wildstar es passa al “free to play”

  0
  Wildstar es passa al free to play

  Wildstar es passa al free to play

  Amb l’última actualització el títol de Carvine studios i Ncsoft és pasa al model gratuït

   

  Després d’un parell d’anys a l’ombra, Wildstar retorna per la porta gran amb el canvi de model de pagament i l’actualització més gran des de la sortida del joc. A part de canviar-se al model f2p (free to play, gratuït jugar-hi) l’equip de Carvine studios ha redissenyat per complet una gran part del joc.

  Ambientat en un univers futur, on dues faccions (els “exiliats” i el “domini”) lluiten per la sobirania d’un planeta recent descobert: Nexus.

  Com a grans diferències respecte de la resta de jocs de rol multijugador massius (mmorpg en anglès) Wildstar ofereix un sistema de combat completament diferent, allunyat del ja típic clic per seleccionar i repetir habilitats de manera estàtica:

  Aquest sistema dóna una agilitat enorme a qualsevol enfrontament i evita la típica situació d’estar plantat pitjant botons sense ni tan sols mirar la pantalla.

  Com a altra gran diferencia Wildstar afegeix a les ja conegudes classes (guerrer, enginyer i metge de combat entre d’altres) i professions (miner, cuiner i cercador de relíquies entre d’altres) les vocacions. Aquestes permeten especialitzar el joc encara més al gust del jugador: Prefereixes lluitar i derrotar monstres? La vida de soldat és per a tu. Ets d’aquells que passen hores intentant pujar al cim de la muntanya per a veure que hi trobes? Duus esperit d’explorador dins teu. No pots evitar seguint preguntant ¿per què?, fins que ho saps tot? El científic t’encantarà. Gaudeixes com un nen construint coses per ajudar a la resta? El colonitzador no et defraudarà.

  A més manté tot el que s’espera de qualsevol títol del gènere: continguts tant jugador contra entorn (aventures, expedicions, masmorres, bandes) com jugador contra jugador (duels, camps de batalla, zones de guerra) amb un nivell de dificultat molt ben graduat perquè als nous jugadors els hi sigui el més fàcil possible acostumar-se al sistema de combat.

  Wildstar es passa al free to play

  Per si tot això no fos suficient, el joc també ofereix un sistema de “housing” (casa pròpia) increïblement extens. Des de gairebé l’inici de la seva aventura els jugadors disposen de la seva pròpia parcel·la on construir la base dels seus somnis, una interfície molt senzilla oculta un sistema extremadament extens que permet des de canviar el terreny, el cel o la música de la nostra parcel·la fins a col·locar els quadres que més ens agradin vora la llar de foc.

  Wildstar es passa al free to play