Windows 10 Threshold 2 arribaria demà mateix

  0
  Windows 10 Threshold 2 arribaria demà mateix | Diari Català

  Windows 10 Threshold 2 arribaria demà mateix | Diari Català

  Windows 10 Threshold 2 arribaria demà mateix, encara que només per als Insiders

  Demà dimarts, dia 10 de novembre, Microsoft llançarà la segona gran actualització per al seu sistema operatiu Windows 10 Threshold 2. L’actualització build 10.586 de Windows 10 Threshold 2, inclouria una gran quantitat de correccions i nous canvis en la interfície d’usuari, canvis que haurien d’haver sortit originalment amb la versió final de Windows 10 però que van endarrerir per qualsevol motiu.

  De moment, només està disponible per als Insiders, aquells usuaris que es van apuntar al programa de Microsoft per provar les novetats abans que arribarà al món real, és a dir, als usuaris de tot el món.

  A l’anomenada Windows 10 Threshold 2 ens trobarem, sobretot, amb correcció d’errors i millores generals. No veurem encara noves funcionalitats, però sí que s’aconseguirà que el nou sistema operatiu de Microsoft funcioni molt millor que fins ara i sigui més ràpid.

  Aquestes són les novetats de Windows 10 Threshold 2

  S’ha solucionat el problema de la reducció del so un 75% quan salta una notificació a la pantalla. Això passava tant en Groove com en l’aplicació de vídeos de Windows 10.

  Alguns usuaris també reportaven un error a l’hora d’iniciar sessió. Ara, si comencem la sessió amb un PIN el recordarà les següents vegades. També s’ha arreglat un problema en el qual les vistes prèvies Tab a Microsoft Edge apareixien en negre si la pàgina no es desplaçava a la part superior. Amb la nova actualització tampoc hi haurà els problemes que hi havia amb els dispositius petits com el Dell Venue Pro 8, ja que aquests solien arrencar amb una mida de pantalla virtual més gran que la real.

  Els canvis estètics inclouran una columna addicional a Metro al Menú d’Inici, es milloren els menús contextuals, i la barra de títol de les aplicacions d’escriptori canviarà de color perquè coincideixi amb el color del tema del nostre sistema.

  Aquesta actualització Windows 10 Threshold 2, també inclourà una nova aplicació de missatgeria juntament amb l’aplicació Skype Vídeo, el que farà que Skype ara sigui una aplicació nativa del sistema operatiu. L’assistent per veu Cortana ara estarà disponible en més mercats.

  S’esperava que el navegador Microsoft Edge patís algun tipus canvi costat del suport de les extensions, però sembla que les extensions s’haurien retardat fins al pròxim any. Quan l’actualització vegi la llum estaríem parlant de l’Actualització de Tardor.

  Font: NextPowerUp