Winterfest | Diari Catala
Foto: Winterfest / Javier Alvarez

El Winterfest va omplir-se d’un públic emocionat i entregat al festival

La segona edició del Winterfest celebrat dissabte passat va ser un èxit total d’aforament sobrepassant tota expectativa per part dels organitzadors, ‘On Fire Rock Promo’, esgotant setmanes abans totes les entrades posades a la venda en tendes especialitzades i també els tickets disponibles el mateix dia en guixeta. Van haver-hi assistents que no van aconseguir entrada per cap mitjà.

Winterfest | Diari Català
Foto: Winterfest / Javier Alvarez
L’esdeveniment va començar puntualment a les 19:00 com s’havia indicat, els primers en obrir l’espectacle va ser el grup ‘Balheim’ escalfant l’ambient per a l’entrada en escena de ‘Rose Avalon’ amb el seu potent metall simfònic. Quan el públic estava més entregat van entrar en escena ‘Frozen Shield‘ amb el seu poderós viking metal i els assistents es van emportar una sorpresa quan el grup va fer una versió atípica del famós ‘Bailando’ d’Enrique Iglesias. En el clímax del concert van aparèixer en escena els castellonencs ‘L’èpoka’ presentant el seu nou àlbum ‘Beersekers’ agraint el Crowdfunding als seus fans. ‘Northland‘ van ser els qui van posar el punt final a una gran vetllada.
Winterfest | Diari Català
Foto: Winterfest / Javier Alvarez
Totes les bandes assistents van manifestar el seu agraïment a l’organització i van indicar que és una opció molt bona per a bandes més desconegudes el fet de donar-se a conéixer al públic a través del Winterfest. No descarten tornar a repetir si se’ls brinda l’oportunitat en futures edicions. D’aquesta manera Winterfest es consolida dins del circuit d’esdeveniments a la ciutat comtal.
Autor: Javier Alvarez