Ainhoa Salcedo i Eva Zamorano il·luminen el hall del Hilton

Quan parlem de moda, sens dubte, ens vénen a la ment una quantitat infinita d’emocions relacionades amb la creativitat en les arts visuals de la roba i els teixits, però quan es parla de World Fusión Barcelona/Alta Costura’, la cosa canvia: és un aparador al món de la moda amb la fusió de diferents expressions tant de la música, la dansa i l’art tèxtil.

En aquests esdeveniments organitzats per Cristina Noguera Jofres els autèntics protagonistes són els assistents i el clima que es genera entre ells i els artistes del món de la moda que neix de grans dissenyadors. En aquesta ocasió l’acte era acollit per un lloc emblemàtic com és l’Hotel Hilton Diagonal de Barcelona i els dissenyadors que van donar el seu toc més sofisticat al fet van ser, ni més ni menys, que Ainhoa Salcedo (la guanyadora del Dèdal d’Or 2015) i Eva Zamorano, creativa de gran reconeixement..

Imatges de l’Ata Costura molt atrevits on la música d’ambient que va aportar la cantant Irma Lorens no va desmerèixer en cap moment als models. Colors arriscats i estampats amb bates de cua andaluses van il·luminar el hall de l’hotel català. Una nit especial on, sens dubte, el moviment de la moda més chic va pisar fort prop de la parada de metro Maresme.