WRC Promoter ha signat un acord amb DJI

La innovadora tecnologia dels avions no tripulats (drone) i les filmacions de DJI proporcionaran espectaculars imatges aèries per mostrar l’emoció del WRC als aficionats als programes de televisió del campionat.

Des de l’inici de la temporada 2016 amb el Ral.li de Monte Carlo (del 21 al 24 de gener), els drons de DJI treballaran per WRC TV en les 14 proves del calendari, generant emocionants escenes d’acció des d’angles diferents que els aficionats no han pogut veure anteriorment en les retransmissions.

“DJI està molt orgullosa d’aquest patrocini amb un dels campionats d’automobilisme més important del món”, ha dit Martin Brandenburg, director de màrqueting de DJI a Europa. “La velocitat, precisió, emoció, l’esport professional i la tecnologia innovadora són senyals d’identitat del WRC. Aquesta combinació s’ajusta perfectament amb els valors principals de la marca DJI”.

El director gerent de WRC Promoter, Olver Ciesla, ha afegit “que l’experiència de DJI en imatges aèries millorarà en gran manera la qualitat de la cobertura del campionat per TV”.

“EL WRC genera imatges de gran impacte i en directe de paisatges increïbles de tot el món i ens esforcem per portar aquesta emoció i suspens dels trams als seguidors a través dels nostres programes. Per a això requerim tecnologia que ofereixi imatges d’alta qualitat, baix canviants i desafiadores condicions”.

“Les imatges dels drons de DJI proporcionaran una nova experiència visual, permetent als seguidors veure la carrera des d’una perspectiva diferent i fent que els programes del WRC siguin encara més espectaculars”, ha comentat.

Els aficionats que assisteixin a les proves del WRC també tindran l’oportunitat d’experimentar la tecnologia dels avions no tripulats en el stand de DJI que hi haurà als parcs d’assistència dels ral·lis.