WRC notícies

0
Ott Tanak
WRC notícies - Diari Català
Ott Tanak

Incidents i WRC notícies del proper Ral·li de Gal.les

Ott Tanak va capgirar ahir el seu Ford Fiesta RS WRC en els test previs pel pròxim Ral·li de Gal·les GB (del 12 al 15 de novembre).

M-Sport va comentar que l’estonià estava en la fase final de la seva jornada de test a Greystoke Forest, a prop de la base de l’equip a Dovenby Hall al Regne Unit, quan va patir l’accident en un tram molt enfangat. Els danys solament van ser estètics i Tanak ha tornat a pujar-se al cotxe avui en la segona jornada de test.

• Divuit World Rally Cars estan inscrits per a l’última cita del Campionat del Món de Ral·lis de la FIA.

A més dels pilots oficials habituals, Hyundai ha inscrit un quart i20 WRC per a Kevin Abbring, i Stéphane Lefebvre participarà amb un DS 3 WRC de Citroën. Henning Solberg ho farà en la seva reaparició amb un Fiesta RS WRC, així com els germans irlandesos Josh i Sam Moffet, ambdós amb els seus respectius Fiesta RS WRC.

En total, 78 inscrits en el ral·li gal·lès, incloent 21 en la categoria del WRC 2, on destaquen el noruec Eyvind Brynildsen amb un Skoda Fabia R5 i el subcampió de la Drive DMACK Fiesta Trophy, Tom Cave, amb un Fiesta R5.

• El cinc vegades campió britànic Jimmy McRae competirà en el ral·l nacional amb un Vauxhall Firenza. L’escocès va fer el seu debut en aquesta prova fa 39 anys i en dues ocasions va finalitzar tercer, al 1983 i 1987. La seva tornada a aquesta cursa servirà per a commemorar el vigèsim aniversari del títol mundial del seu fill Colin.

• El japonès Kohei Izuno pilotarà un Toyota Yaris per poder optar a un programa complet en el WRC al 2016. Izuno, que competirà a Europa per primera vegada, va guanyar la seva categoria en el Ral·li de Nova Zelanda de 2012.

WRC notícies - Diari Català
Hyundai I20 WRC

Font i fotos: www.wrc.com