Homenatge al vintè aniversari del títol de Colin Mcrae en el WRC

Aquestes són les primeres imatges d’aquest nou Subaru de Ral·lis, que serà un dels centres d’atenció de l’homenatge al vintè aniversari del títol de Colin Mcrae en el WRC en el Ral·li de Gal·les aquest cap de setmana.

Aquest Subaru WRX STI amb especificacions NR4 de Subaru of Amèrica, aporta els colors blau i groc que adornaven el Subaru amb el qual McRae va guanyar el títol fa dues dècades.

El cotxe ha estat fabricat per l’especialista britànic JRM i és l’últim cotxe de ral·lis de producció del món. Serà copilotat pel set vegades campió del Ral·li Amèrica, David Higgins i aquest ha pogut provar avui la seva nova màquina en un tram al centre de Gal·les, com a part del test previ al ral·li de Subaru of Amèrica.

Higgins-Rally-GB - Diari Català
Fotos de Lars Lange i Ben Haulenbeek – Subaru.com/rally

“Definitivament se m’ha fet un nus en la gola quan he vist el cotxe blau i groc, estic segur que serà molt emotiu quan Jimmy (pare de Colin McRae) ens doni el tret de sortida en el podi el dijous”, ha afegit Higgins.

“Colin va ser el responsable que nois com jo creguéssim que era possible tenir una carrera en els ral·lis i juntament amb Richard Burns, que va arribar una mica després, tenim molt per agrair-los”.

Higgins és conscient que veure el seu Subaru en el Ral·li de Gal·les GB serà molt commovedor per a molts aficionats en els trams i ha promès entretenir-los de la forma en la qual McRae hagués pilotat.

“Seré molt net i precís a les zones sense públic, però quan vegi als seguidors intentaré córrer de forma més espectacular”, ha afegit.

Higgins-Rally-GB - Diari Català
Fotos de Lars Lange i Ben Haulenbeek – Subaru.com/rally

Fotos de Lars Lange i Ben Haulenbeek – Subaru.com/rally

Font: www.wrc.com