Xavi Forés es vestirà amb els colors de l’equip Barni Racing

Als seus 30 anys, Xavi Forés ha donat un nou pas endavant a la seva carrera i realitzarà al 2016 la seva primera temporada completa al Mundial de Superbike després de fitxar pel Barni Racing, estructura satèl·lit de Ducati.

Xavi Forés ha trobat el premi més que merescut al treball que ha exercit durant els últims anys amb Ducati. El pilot espanyol va unir les seves forces amb la marca de Borgo Panigale al 2013, guanyant amb autoritat el CEV en Stock Extreme aquest any i demostrant una magnífica adaptació a la Ducati 1199 Panigale. El següent pas amb la marca italiana va ser posar rumb al IDM alemany, on es va proclamar campió al 2014 i on ha seguit també al 2015, aconseguint en aquesta ocasió el subcampionat.

Aquest any, el valencià ha compaginat el IDM amb la seva presència en tres cites del Mundial de Superbike –MotorLand, Assen i Qatarsubstituint en l’equip oficial de Ducati al lesionat Davide Giugliano. Les bones actuacions de Xavi Forés, que va arribar a classificar-se en la primera fila de la graella a Qatar, no han passat desapercebudes i han acabat propiciant l’oportunitat de córrer el campionat al complet el proper any.

Xavi Forés, que aquesta setmana ha rodat dos dies amb Ducati a MotorLand Aragó, estarà sota les ordres de l’equip Barni Racing, equip satèl·lit de Ducati. A prori, l’espanyol serà l’únic pilot d’aquesta estructura i començarà a aclimatar-se a la seva nova escuderia la setmana que ve als test que hi ha programats a Jerez. El de Llombai es mostrava encantat pel seu salt definitiu al Mundial de Superbike: “Estic molt content, perquè ja tenia ganes d’estar al Campionat del Món i sobretot, dins de Ducati. La possibilitat d’estar dins d’una escuderia de la magnitud de Ducati sempre és positiva. Barni és un equip familiar però que treballa molt bé i és molt professional. Per a mi, en un primer any al Campionat és la millor opció“.