El tècnic blaugrana ha tret pit en la roda premsa prèvia al partit contra l’Olympiacós grec

El FC Barcelona Lassa juga aquest divendres un partit trascendental pel futur inmediat. Després de caure a la Copa del Rey, totes les ensopegades que arribin a partir d’ara seran analitzades amb lupa.

És per això que Xavi Pascual, conscient de que l’afició pot estar decebuda, ha volgut treure pit a la seva trajectòria des que va arribar a la banqueta blaugrana: “Entenc que la decepció és gran però portàvem 20 finals consecutives en competicions ACB i aquesta vegada no hi hem pogut arribar. Aquest divendres ens hi juguem molt tots. El Club, nosaltres, els jugadors, tots. I el més important és que volem lluitar per guanyar”.

Una derrota contra l’Olympiacós seria gairebé definitiva a la competició europea: “Tots treballem en la línia de poder guanyar i oferir un bon partit a la nostra gent. Volem donar un cop de puny sobre la taula i donar una satisfacció al nostre públic”.

Malgrat el debat que s’ha generat entorn a la seva figura, Pascual ha assegurat que seguirà treballant amb disciplina: Donaré el millor de mi mateix per intentar conduir els jugadors a guanyar. Els grups d’animació i el nostre públic són exemplars, no ens han fallat mai”.