El tècnic blaugrana ha analitzat aquest dimecres en roda de premsa la cita que comença aquest dijous a la Coruña

Xavi Pascual ha comparegut avui a roda de premsa per fer una valoració de la Copa del Rey que comença demà i on el FC Barcelona Lassa donarà el tret de sortida a les 19h contra el Dominion Bilbao Basket.

“Haurem de saber controlar les emocions, no tenir pressa i mantenir-nos al marge de qualsevol guió de partit. Tindrem davant un rival expert en cites importants, que defensa i ataca bé i acostuma a perdre poques pilotes”, ha destacat l’entrenador català.

Tot i que Madrid i Barça han dominat les últimes cinc edicions, Pascual creu que estarà tot molt igualat: “Tots els partits poden ser a cara o creu. A la Copa sempre hi ha sorpreses, tot està obert i no serà un camí fàcil”. 

Després de guanyar la Supercopa a principis de temporada, el Barça té fam de títols: “Hem preparat bé el torneig, tenim les piles cargades i estem al màxim de motivació”. 

Malgrat l’absència de Lawal, Pascual no vol excuses: “No podem lamentar-nos tot i que perdem una peça imprescindible en el joc interior. Estava jugant cada cop millor. Ara hem d’intentar fer la seva feina de la millor manera possible”.