El tècnic del FC Barcelona Lassa ha parlat aquest dijous en roda de premsa un dia abans del trascendental matx contra el CSKA

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Lassa, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest divendres al Palau Blaugrana contra el CSKA que espera tenir un millor arbitratge respecte a la primera volta a Moscou.

Els blaugrana, que van perdre aquell partit 93-82 en una mala actuación final, volen recuperar el basket average. “Aquell dia l’arbitratge no va decidir el resultat final, però crec que no ens va ser gaire favorable. En aquest sentit espero que tinguem un de millor”, va insistir el tècnic de Gavà.

Pascual ha afegit que la referència és el partit a casa de fa dues setmanes contra Olympiacós: “Allà vam fer-ho molt bé. Necessitarem un Palau ple de gom a gom i jugar amb molta intensitat i duresa per intentar que no tinguin una anotació molt alta”. 

Sobre el CSKA, Pascual ha explicat que es tracta d’un equip “amb un potencial altíssim, que sempre s’apropa als 100 punts per partit. Amb De Colo i Teodosic tenen creació i anotació assegurada, però hi ha peces com Hines, Fridzon o Higgins que et poden fer un descosit en qualsevol moment. És un equip molt complet, ho té tot i, potser, és el més clar aspirant a guanyar el títol”.