Xavier Bosch, convidat del mes de maig de les Entrevistes Virtuals

0

Els usuaris ja poden fer arribar les seves preguntes a través de la Biblioteca Virtual

El periodista i escriptor Xavier Bosch és el convidat del mes de maig de les Entrevistes virtuals i ja se li poden enviar preguntes al formulari que trobareu a la Biblioteca Virtual. Així mateix, l’autor visitarà la Biblioteca Joan Triadú de Vic, el 19 de maig, i la Biblioteca Canyadó i CasagemesJoan Argenté de Badalona, el 26 de maig, en el marc del Club del llibre, el cicle de xerrades amb escriptors a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Xavier Bosch (Barcelona, 1967) va guanyar el premi Sant Jordi 2009 amb ‘Se sabrà tot‘ (2009) que és va convertir en la novel·la catalana més venuda dels darrers anys. Anteriorment, havia publicat els reculls de contes ‘Jo, el simolses‘ (1992), ‘Vicis domèstics‘ (1998) i la novel·la breu ‘La màgia dels reis‘ (1994). Les últimes novel·les publicades són ‘Homes d’honor‘ (2012), ‘Eufòria‘ (2014) i ‘Algú com tu‘ (2015), amb la que va guanyar el Premi Ramon Llull 2015.

Director i presentador del programa ‘Àgora’ a TV3, creador de formats audiovisuals d’èxit com ‘Alguna Pregunta Més’, ‘Cafè Baviera’, ‘El món a RAC1’ o ‘El gran dictat’. Ha estat cap de programes de RAC1, director del diari Avui i, actualment, escriu a l’Ara.

Font: Diba