Xbox One proposa “fer el salt” amb els seus jocs exclusius

  0

  Xbox One presenta els seus exclusius

  Microsoft ha distribuït aquest vídeo en el qual repassa els millors jocs exclusius de Xbox One de 2015

  En el nou vídeo promocional de Xbox One, protagonistes de títols com a Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider o Gears of War Ultimate Edition ens conviden a convertir-nos en els principals participants de les seves aventures.

  El 27 d’octubre veurà la llum el cinquè capítol de la saga Halo, sens dubte, un dels títols exclusius de Microsoft que més s’espera entre el públic i que fa uns dies ens va mostrar el seu espectacular trailer de llançament. Rise of the Romb Raider, la segona part del reboot de Lara Croft per Crystal Dynamics, sortirà dues setmanes després, concretament, el 10 de novembre. Recordem que el nou lliurament de Tomb Raider es tracta d’una exclusiva temporal, ja que l’any vinent els usuaris de PlayStation i PC podran gaudir de les seves versions. Pel que fa a Gears of War Ultimate Edition, es tracta de la remasterització del primer episodi per a la nova generació i va sortir a la venda el 28 d’agost amb previsió del llançament a l’estiu de 2016 de Gears of War 4.

  A més, el vídeo també esmenta altres grans llançaments exclusius de Xbox One de 2015 com són Forza Motorsport 6 o Rare Replay i ens motiva per fer el salt generacional amb la consola de Microsoft per a aquells que encara no ho hagin fet.