La XSR700 Otokomae by Adhoc Cafe Racers és un projecte català

Yamaha i Adhoc Cafe Racers uneixen les seves forces a través del projecte Yard Built, el qual ha situat a Yamaha com un dels fabricants referents al món de la customització gràcies a les seves col·laboracions amb alguns dels preparadors més prestigiosos del món; com Roland Sands, Shinya Kimura, JVB-moto, Marcus Walz, Keino, Deus… i sobretot gràcies a l’originalitat del projecte, ja que els preparadors han d’utilitzar motos de sèrie de Yamaha de la gamma Sport Heritage com a punt de partida. En aquesta ocasió, el preparador català Adhoc Cafe Racers serà l’encarregat de realitzar el projecte XSR700 Otokomae by Adhoc Cafe Racers.

Com és habitual en els projectes Yard Built, Adhoc no podrà realitzar cap tall ni soldadura en el xassís original de la moto. A partir d’aquesta premissa, el preparador ja està treballant en la seva creació, en el seu taller de Sant Quirze del Vallés (Barcelona). Per a Adhoc participar en el projecte Yard Built suposa una gran oportunitat.

La XSR700 Otokomae by Adhoc Cafe Racers que transformarà Adhoc serà una moto amb una idea molt clara; que sigui divertida de conduir, molt manejable i que només veure-la convidi a pujar-s’hi. Així és com David, el preparador, defineix les seves idees inicials per a la moto; “El principal concepte que em vaig plantejar abans de començar va ser; Quina moto faria jo si treballés a Yamaha i tingués al meu abast l’estoc de peces i material de la marca? Aquesta pregunta inicial em va fer decidir que la meva XSR700 portaria el 90% de peces i accessoris originals de Yamaha i un 10% creat per mi. He hagut d’estudiar molts models de la marca per treure idees i veure quines peces poden encaixar a la meva XSR700″.

El projecte Yard Built amb Adhoc Cafe Racers ja està en marxa. Shun Myazawa, Product Manager de Yamaha Europe i responsable de projecte Yard Built, no ha volgut perdre’s el començament d’aquesta col·laboració. Està previst que la XSR700 Otokomae by Adhoc Cafe Racers pugui presentar-se durant la propera primavera.