Yamaha contesta a Honda

0
Declaracions de Dorna sobre Rossi-Màrquez | Diari Català
Màrquez i Rossi en una disputa
Yamaha contesta a Honda | Diari Català
Màrquez i Rossi en una disputa

Yamaha demana a Honda que no es parli de “puntada” i desitja una carrera “memorable” a València

L’equip Movistar Yamaha ha replicat aquest Dimarts el comunicat que Honda va publicar ahir sobre l’incident entre Valentino Rossi i Marc Márquez a Sepang, demanant que no usi la paraula “puntada” per no haver estat demostrat que l’italià realitzés aquesta acció, al mateix temps que desitja que es vegi “una carrera memorable” a Xest (València) aquest Diumenge i on es competeixi “d’una manera exemplar i digna” de la categoria.

Yamaha ha emès aquest Dimarts un comunicat en resposta al facilitat ahir pel seu rival Honda després de la carrera a Malàisia i on treien conclusions desprès d’analitzar la telemetria de Márquez. A més, volien donar resposta a l’entrevista que ahir va donar Nakamoto, director de Honda, on parlava específicament d’una “puntada” ja que Yamaha no veu necessari expressar aquests termes ja que no ha estat demostrat que fos així, la telemetria deixa clar que hi va haver contacte entre Márquez i Rossi però no diu clarament que fos una “puntada” intencionada.

Des de Yamaha ens agradaria expressar que estem en desacord amb les paraules que han estat utilitzades per explicar l’incident entre Valentino Rossi i Marc Márquez. Tots dos comunicats de premsa inclouen paraules que acusen a Rossi de donar una puntada a la moto de Márquez, alguna cosa que no ha estat provat en la recerca de Direcció de Carrera. Per tant, rebutgem la redacció utilitzada en aquestes declaracions publicades que no es corresponen amb el que va expressar Direcció de Carrera”, assegura Yamaha.

L’equip de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi adverteix que “no desitja entrar en una discussió recordant aquesta desafortunada trobada a Sepang” i que el seu “anhel és concloure la temporada 2015 de MotoGP de la millor manera possible”. Recordem que els seus dos pilots s’estan jugant el campionat del món i que Yamaha és ja campiona d’escuderies i que per tant, ha sigut un gran any d’èxits per aquest equip que no vol veure tacada la seva imatge desprès de l’incident produït a Sepang.

Anem a València amb la clara intenció de donar el millor de nosaltres mateixos per guanyar i esperem una última carrera memorable amb tots els pilots i els equips competint d’una manera esportiva exemplar i digna de la màxima categoria del motociclisme“, sentència.