La Yard Built XV950 ‘ULTRA’ ha estat transformada per GS Mashin

la plataforma Yard Built forja una altra col·laboració en primícia amb una transformació basada en la Yamaha XV950. El preparador suís GS Mashin salta a la palestra per marcar-se una interpretació completament original de la popular motocicleta Sports Heritage. El resultat, la Yard Built XV950 ‘ULTRA’, una transformació total que aporta una visió i un estil totalment nou a la sèrie Yard Built.

Amb una aparença radicalment diferent a la XV950, la Yard Built XV950 ‘ULTRA’ és una moto cent per cent custom que segueix els principis de Yard Built pel que fa a no tallar ni soldar elements del xassís per materialitzar el concepte. Inspirant-se en l’arquitectura gòtica, és una  moto baixa amb cert regust de competició, llandes i semimanillars grans i estrets, i una interessant combinació de colors.

El carenat de la Yard Built XV950 ‘ULTRA’ està fet a mà emprant xapa d’acer d’1,5 mm, i un tub d’acer inoxidable per als suports. Allotjat al carenat, hi ha un petit far Bates amb els dos intermitents Highsider. El dipòsit de combustible custom també s’ha fet a mà emprant xapa d’1,5 mm, amb la vora superior en una premsa retallada. La secció inferior està retallada del dipòsit original de la XV950. Un dels elements més interessants de la transformació és, sens dubte, les suspensions posteriors creades per K-Tech basant-se en les seves unitats Bullit d’estil exclusiu.

El colin de la unitat integra un pilot posterior Shin Jo i el seient, també confeccionat a mà, esta entapissat en cuir amb el segell de Jose Rey Saddlery. La corona d’alumini de la forqueta superior ha estat mecanitzada per Asic Robotics i està depurada al màxim, sense els trepants per als ancoratges del manillar. Les llandes són una obra d’art; s’han emprat els buges originals i, seguidament, s’han afegit llandes posteriors de 18 polzades i davanteres de 21 polzades amb radis nous i sistema ABS.

El resultat final és, sens dubte, una nova transformació original de la col·lecció Yard Built, que consolida a GS Mashin com una referència en el món del custom.