L’artista mostra nous ritmes llatins en el seu nou disc

El cantant mexicà Carlos Rivera ha tornat amb un nou àlbum d’estudi. ‘Jo creo’, és el seu nou projecte editat tres anys després del seu anterior disc ‘El hubiera no existe. Les noves cançons del ex protagonista del musical ‘El Rey León’ estan produïdes pels guanyadors del Grammy Latino, Kiko Cibrián y Armando Ávila.

L’àlbum està format per tretze noves cançons amb ritmes llatins i escrites per l’artista al costat de grans autors d’Espanya i Llatinoamèrica com són Leonel García, Pablo López, Abel Pintos o, fins i tot, Carlos Baute.

Melodies de l’estil ‘¿Cómo pagarte?’ i ‘Quedarme Aquí’ construeixen grans balades al més pur estil Carlos Rivera. Falsets indubtables i up tempos que volen sorprendre a la immensa legió de fans. Aquests nous temes, a més, li apropen a artistes com Chayanne, o Ricky Martín mostrant un nou registre en el qual Carlos també mostra una total solidesa.

L’actual single promocional de l’àlbum és el mig temps ‘Quedar-te aquí’, del que s’acaba de publicar el seu corresponent videoclip coincidint amb el llançament del disc: