Youtube incorpora retransmissions en directe i en 360 graus

Youtube segueix fent passos de gegant cap al futur, així ho demostra amb la seva última novetat. El servei ha anunciat que acaba d’incorporar l’opció de retransmetre en directe en format esfèric (360 graus), de manera que a partir d’ara es podrà gaudir de qualsevol esdeveniment amb tot luxes de detalls sense necessitat de moure’s de casa. Youtube ja va incorporar l’opció de 360 ​​graus en els seus vídeos fa poc més d’un any.

L’esdeveniment seleccionat per estrenar aquesta funció és el festival Coachella que s’està celebrant en aquests moments i que durarà fins al cap de setmana.

A més d’incorporar la retransmissió en directe en format esfèric, també s’incorporarà el “àudio espacial”. Aquest tipus d’àudio permetrà que la intensitat de sons variïn depenent de cap on miri l’usuari (tal com passa en els esdeveniments presencials), per exemple, si l’usuari està mirant un concert en directe i el guitarrista es troba a la banda esquerra, en mirar cap a ell, el so serà més intens, en cas contrari la intensitat serà menor.

Youtube  360 graus

L’àudio espacial i els vídeos en 360 graus són tecnologies ja implementades en diferents formats, però mai havien estat utilitzats de forma simultània, i molt menys en esdeveniments en directe.

D’aquesta manera, Google pretén aconseguir més interès en els vídeos en 360 graus, més encara quan s’obre la possibilitat de gaudir de continguts immersius sense necessitat d’utilitzar ni posseir un visor VR.

Més informació al blog oficial youtube.