‘Zasca!’ de Pablo Iglesias a Antena3 per una informació sobre Otegui

0

El líder de Podemos rectifica en directe al presentador de l’informatiu d’Antena3 quan diu que el seu partit ha convidat Otegui a Brussel·les

Aquest dimecres, durant l’informatiu, Antena3 va entrevistar en directe el líder de Podemos, Pablo Iglesias. La conversa entre ell i el presentador, Álvaro Zancajo, era distesa fins que s’afirma que Podemos ha convidat Arnaldo Otegui a Brussel·les. “Aquesta informació és falsa”, li respon Iglesias, que detalla que qui l’ha convidat és una comissió interparlamentaria “on nosaltres ni estem” –segons Iglesias- però sí “partits tant d’esquerres com de dretes”.

Zancajo, intentant atribuir de nou la invitació al grup polític de Podemos al Parlament Europeu, torna a atribuir la invitació al grup ‘morat’ mentre que Iglesias, que admet que no li sembla malament la presència del líder abertzale, rectifica el presentador. “Com no crec que vostès vulguin mentir, simplement s’han equivocat, explico això per a que els espectadors d’Atresmedia sàpiguen que hi ha hagut un error que estic convençut que rectificaran”, afirma en directe Iglesias mentre que el presentador, sense saber què dir, només va poder respondre amb un “ho comprovarem”.