Zelda Twilight Princess HD més a prop de Wii U

  0

  La versió d’alta definició de Zelda Twilight Princess es filtra dins la pròxima actualització de Wii U

  The Legend of Zelda Twilight Princess, un joc que l’any vinent complirà 10 anys, acaba de filtrar-se dins la pròxima actualització dels servidors de Nintendo amb el títol “Twilight Princess HD”, donant a entendre que la revisió d’alta definició del joc és una realitat. Per acabar de reafirmar-ho, un ‘hacker’ fanàtic de la saga Zelda ha aconseguit accedir als arxius ocults del mercat digital de Nintendo, la eShop, on també ha trobat informació relativa a la versió HD de Twilight Princess.

  Es tracta d’un joc que va servir de pont entre GameCube i Wii, estrenant-se a tots dos sistemes. Tot i que la saga Zelda és una de les més emblemàtiques de Nintendo, Twilight Princess no és precisament el predilecte dels fanàtics. Va suposar el retorn a l’estètica de Zelda: Ocarina of Time, un dels més apreciats per la comunitat, però sense el carisma d’altres entregues. Tot i això, sembla que Nintendo li vol atorgar una segona oportunitat.

  Zelda Twilight Princess HD
  Captura d’imatge de Zelda Twilight Princess

   

  Zelda Twilight Princess HD és el segon titol de la saga que arriba en alta definició a Wii U. L’altre, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, va rebre una bona acollida superant el milió i mig de còpies venudes, una xifra que Nintendo esperaria repetir en aquesta ocasió.

  Sense notícies del nou Zelda

  Aprofitant la visibilitat mundial de l’E3 2014, la fira més important d’àmbit mundial dins el terreny dels videojocs, Nintendo anunciava la primera entrega de la saga per la seva consola de saló, Wii U. El títol havia de sortir aquest any, però l’empresa japonesa va decidir posposar-lo pel 2016.

  Zelda Wii U
  Captura intrajoc del nou Zelda de Wii U

   

  Des de llavors, el procés de creació del nou Zelda és un misteri fins al punt que l’E3 2015 no ha ofert cap novetat al respecte. Nintendo segueix reafirmant que el joc veurà la llum l’any vinent, període en el qual els nipons llençaran la seva misteriosa nova consola coneguda amb el nom de Project NX. Per anar fent temps, sembla que els fanàtics s’hauran d’acontentar amb Twilight Princess HD.