Zinedine Zidane es farà càrrec del Real Madrid | Diari Català
Zinedine Zidane es farà càrrec del Real Madrid | FOTO: irishtimes.com

Zinedine Zidane assumirà la responsabilitat de reflotar l’actual projecte blanc i de generar-ne un de nou que pugui il·lusionar l’afició i obtenir resultats

Finalment, sembla que ha arribat el moment de Zidenine Zidane. Des de que Carlo Ancelotti va ser anomenat com a nou entrenador del Real Madrid, amb l’ex futbolista francès com a ajudant, es podia preveure que arribaria el dia en el qual Zinedine Zidane es convertís en el primer entrenador del Real Madrid. 

Després d’entrenar durant dues temporades el filial blanc, la cúpula del club madridista ha considerat que el que ja va ser estendard en el primer projecte de Florentino Pérez -recordat per la política de ‘Zidanes y Pavones’ en la qual es fitxava un crack per temporada- ja ha assolit la maduresa suficient com per dirigir-ne el segon des de la banqueta. Tant afició com vestuari sembla que n’han donat el seu vist i plau i que Zinedine Zidane tindrà una bona rebuda al primer equip.

Balanç del Castilla

Zinedine Zidane és un entrenador novell que ha dirigit durant una temporada i mitja el Real Madrid Castilla. Durant la primera, tot i un començament irregular, va acabar remuntant el vol per acabar en sisena posició del segon grup de Segona Divisió B, on va ser el tercer equip més golejador de la lliga. Va guanyar 16 partits i en va perdre 12, amb 10 empats.

Aquesta temporada, Zinedine Zidane deixa l’equip segon de la categoria, només superat pel Barakaldo. No obstant, s’inverteixen les tornes ja que l’equip ha anat de més a menys. Tot i que va començar guanyant pràcticament tots els partits, amb l’excepció de dues derrotes contra el Real Unión de Irún i el Getafe B, només ha guanyat un dels últims sis partits. Cinc empats i una única victòria que han fet que l’equip de Zidane només hagi sumat vuit punts dels 18 possibles.