“La sanció em sembla absurda; porto tota la vida aquí”

0
Zinedine Zidane:
El francès no s'ha mossegat la llengua i ha estat contundent a la roda de premsa prèvia al partit contra l'Sporting de Gijón | FOTO: Europa Press

El nou tècnic del Real Madrid, Zinedine Zidane, ha considerat absurda la sanció de la FIFA, que inclou al seu expedient a dos fills de l’ex-jugador blanc

Pocs dubtes ha mostrat l’entrenador del Real Madrid a la roda de premsa prèvia al partit contra l’Sporting de Gijón. Malgrat voler centrar-se en el duel de demà, Zinedine Zidane ha hagut de contestar nombroses preguntes sobre els temes d’actualitat del conjunt madrileny i s’ha mostrat molt clar a l’hora de respondre les qüestions sobre la sanció de la FIFA i la possible irregularitat del seu segon entrenador.

Em sembla absurd perquè porto tota la vida aquí a Madrid amb la meva família, amb els meus fills explicava el francès, que no obstant s’ha mostrat confiat que “s’arreglarà, sabem el que ha passat. La setmana que ve no parlarem més d’aquestes coses”. D’aquesta manera contestava l’ex-migcampista al fet que l’expedient obert al club per infringir la normativa sobre traspassos de futbolistes menors de 18 anys inclogui a dos dels seus fills, que juguen a les categories inferiors.

I és que Zidane ha reconegut estar “molest” però tranquil, ja que “jo no puc fer res en aquestes coses, és difícil d’acceptar i confio que la setmana que ve se solucionarà”, fent referència al recurs que ha presentat el club i la voluntat d’esgotar totes les vies abans d’acatar la dura sanció, que mantindria al Real Madrid sense poder fitxar fins a l’estiu de 2017 i les fitxes dels jugadors irregulars bloquejades.

Respecte a l’altre polèmica que envolta al conjunt madrileny, el cas de David Bettoni, que presumptament actua de manera il·legal com a segon entrenador tot i no tenir el títol, el francès s’ha mostrat igual de contundent: “David Bettoni és un assistent meu, una de les persones del meu grup de treball. No actua com a segon entrenador i sempre ha estat al meu costat perquè em pot ajudar” i ha tancat el tema comentant entre riures que “no m’expulsaran però si hi ha algun problema tenim a Chendo, que sí que té el títol”.