Zinedine Zidane:
L'entrenador blanc ha tret conclusions positives de l'actuació dels seus homes | FOTO: Europa Press

Després del treballat triomf contra el Levante Zidane ha elogiat l’esforç dels seus jugadors, admetent que s’esperava el cansament dels menys habituals

A la roda de premsa posterior a la victòria del Real Madrid contra el Levante Zinedine Zidane s’ha mostrat content per l’actuació dels jugadors amb menys minuts. Segons el francès, s’esperava un partit difícil al Ciutat de València i per això cal valorar la reacció després d’un inici molt intens dels locals. Les molèsties musculars dels futbolistes al final les ha considerat “normals”.

L’inici no ha estat fàcil. Hem aconseguit els tres punts amb esforç, pretenia fer el partit que hem fet, me l’esperava així”, ha explicat Zidane, que ha volgut quedar-se amb “l’actuació de tot l’equip. Quan un no juga o juga poc pot resultar difícil sortir allà, però avui no s’ha notat”.

Pel que fa al rendiment individual dels seus jugadors, en especial dels joves de la pedrera, el francès ha destacat que “volem que surtin. No perquè siguin de la pedrera, sinó perquè s’esforcen al màxim”. En referència al seu desgast ha explicat que “m’esperava que acabessin cansats. Els quatre o cinc que menys juguen han acabat morts i és normal”. “Em quedo amb la seva actuació”, ha repetit.

Respecte a Lucas Vázquez i Borja Mayoral, que han estat claus en la victòria, el francès s’hi ha desfet en elogis, comentant que el davanterés el segon ‘nou’. Sabem el que ens pot aportar. Entrena bé, ho fa bé, està compromès i és molt jove. Té confiança i personalitat”. De l’extrem ha valorat “la seva velocitat, que marca la diferència. Ha treballat molt i ha acabat amb ‘rampes’. El que ens toca és córrer”.