Zidane:
El tècnic blanc ha defensat que la lliga no està sentenciada | FOTO: LaLiga.es

Zinedine Zidane ha lamentat que el seu equip s’hagi deixat dos punts a la Rosaleda, però ha tornat a negar que el Real Madrid no tingui opcions a la lliga

Després de l’empat del Real Madrid a la Rosaleda Zinedine Zidane ha insistit novament que el seu equip no ‘tirarà’ la lliga. Tot i la distància amb el líder el francès ha explicat que “queden molts punts en joc, falta molt i els demés es desgastaran i poden perdre” i que això es prou motivació per a continuar. Respecte al partit, el tècnic blanc ha considerat que els seus no han jugat malament i que tot i haver tingut opcions per guanyar el punt podria ser important.

Serà més difícil perquè hem perdut dos punts, però mai baixarem els braços”, repetia Zidane, que ha argumentat que “queden 38 punts en joc, hem tingut un partit complicat que es podia haver perdut. Vosaltres penseu que la Liga està perduda però ni els meus jugadors ni jo pensem així”.

Segons el francès “hi ha molts punts en joc, queda molt, i els altres es desgastaran i poden perdre” i per aquest motiu cal continuar a la lluita. “No penso en ells. Seguirem passi el que passi perquè els jugadors han donat molt. Ho analitzarem tot amb calma i també la meva part”, ha afegit.

Respecte al duel contra el Málaga, Zidane ha negat que s’hagi jugat malament, comentant que “hem tingut dificultats amb les segones jugades. Hem pogut matar el partit. Ens han dominat en molts aspectes però tampoc hem jugat malament. Hem tingut les nostres oportunitats” i explicant que es podria considerar que “potser hem guanyat un punt”.

El preparador del Real Madrid ha buscat en els darrers compromisos arguments per a ser optimistes, subratllant que “hem de pensar en positiu perquè els partits que hem jugat fins ara han estat fenomenals”. “Podeu pensar que a Málaga hem jugat malament i jo puc pensar el contrari, que hem pogut guanyar”, s’ha defensat, abans de sentenciar que “el darrer partit de Champions el vam jugar fora i vam guanyar”.