El tècnic francès ha parlat aquest divendres en roda de premsa just abans del seu primer clàssic com a entrenador

Zinedine Zidane ha comparegut davant els mitjans amb el mateix rostre de sempre. Impassible, tranquil, amb un somriure… Com si aquest dissabte no es jugués un clàssic que pot deixar al Madrid a 13 punts del Barça. Ha sigut la tàctica del francès per treure responsabilitat i pressió als seus jugadors.

L’entrenador madridista ha parlat de com arriba l’equip, de l’hipotètic esperit de venjança després del partit d’anada, de les rotacions, les baixes, la BBC

És un examen per al Madrid? “En absolut. Estem en bona dinàmica i fent bé la feina. És un partit més, la gent vol veure un bon espectacle i, evidentment, una victòria nostra”.

Esperit de revenja? “Tots els partits són diferents. Ja fa mesos d’aquell matx, però imagino que no ho hauran oblidat”.

Recordes la picabaralla amb Luis Enrique? “Això és el que passa a vegades en el camp, però ja s’ha oblidat. Els clàssics per a un jugador és el més bonic que hi ha”.

La MSN vs la BBC: “Estan motivats, són jugadors que poden canviar partits amb una jugada individual. Tinc plena confiança i crec que serà el seu dia. Evidentment haurem de minimitzar les errades defensives nostres, perquè ells tampoc perdonen”

Com jugarà el Madrid? “Tenim una idea de joc, intentarem fer el mateix, intentarem fer-ho igual i sortir forts en el partit”.