Zinedine Zidane | Diari Catala

L’entrenador del Real Madrid, Zinedine Zidane, confirma que Cristiano Ronaldo ja ha parlat amb els seus companys per les seves declaracions de dissabte passat i que està tot arreglat

Zinedine Zidane ha assegurat que les declaracions de Cristiano Ronaldo després del partit contra l’Atlético de Madrid ja estan oblidades. “Cristiano ha parlat amb els companys, amb mi i amb tots, i ja és un tema del passat. Sabem de la importància que té Cristiano Ronaldo i el tema està arreglat. El més important és el que tenim per davant i això ho haurem de treure tots junts”, ha afirmat Zidane aquest dimarts en roda de premsa.

A nivell individual, també s’ha referit a James Rodríguez i el seu actual moment. “He parlat amb ell. Està fent la seva feina i el màxim amb l’equip. Està entrenant bé i quan no et surten les coses, jo que he estat jugador, no cal culpar a ningú. Només ha de seguir treballant i tenir més continuïtat, però no només ell, sinó tots”, ha declarat.

“És fàcil assenyalar Isco o James, però tots estem en el mateix vaixell i no saltarà ningú. Mentre hi sigui jo, lluitarem i ho farem el millor possible”, ha afegit. “El que vull dels jugadors és que donin el cent per cent, després les coses surten o no i el que he de fer és buscar solucions per juguin millor, però tots”, ha expressat.

El tècnic francès també va ser preguntat sobre el seu futur al club. “L’important és el dia a dia. Estic molt a gust, content, treballant i millorant pas a pas. Quan vaig arribar tot era bonic i, ara que perdem, tot és negre. Entenc la vostra preocupació, però no és la meva; només vull seguir treballant amb el meu grup, que sé que ho tirarem endavant. La resta no m’importa, només el partit contra el Levante”, ha sentenciat.