Zinedine Zidane, que ha debutat a la banqueta del primer equip del Real Madrid, afirma que ha quedat satisfet amb l’actitud dels futbolistes

“No ha canviat res entre els jugadors, ha canviat l’entrenador. I intentaré jugar el millor possible amb ells”. Zinedine Zidane, que contra el Deportivo de La Coruña ha debutat a la banqueta del primer equip del Real Madrid, ha reconegut després de la victòria que “el que més m’ha agradat ha estat l’actitud. Em quedo amb l’actitud dels que han jugat i dels que no”.

Satisfet amb el partit, Zinedine Zidane ha explicat que, quan l’equip guanya per 5 gols a 0, l’entrenador “només pot estar content”. Ara bé, ha exposat sobre la taula els seus ideals afegint que tot anirà a més: “L’objectiu era sortir amb la pilota des del darrere i moure la pilota amb fluïdesa. Seguirem així, el Real Madrid ha de guanyar sempre. Hem de millorar i ho faré; tenim setmanes per endavant i n’estic convençut”.

Feliç amb el debut

Zinedine Zidane, que avui debutava a la banqueta ‘blanca’, ha reconegut que la rebuda que li ha fet el Santiago Bernabéu “m’ha agradat i és evident. L’afició ha estat al costat de l’equip. Hi ha bon ambient”.