Zidane:
El tècnic marsellès ha negat que el seu equip estiguès distret per la Champions | FOTO: LaLiga.es

L’ajustada victòria del Real Madrid contra la UD Las Palmas ha fet explotar Zinedine Zidane, que ha criticat durament la segona meitat del conjunt blanc

Els dubtes que mostra el Real Madrid cada vegada que juga a domicili han acabat per superar la paciència del seu entrenador, Zinedine Zidane, que després de l’ajustat triomf dels madrilenys a l’estadi de Gran Canaria ha expressat la seva preocupació. Tot i que el francès considera justa la victòria, ha assegurat que s’ha de millorar el rendiment, ja que “així no anem enlloc”.

Estic preocupat per la segona meitat. L’important és que hem sortit amb els tres punts. Vull veure el partit (en vídeo) perquè estic convençut que ho podem fer molt millor”, començava Zidane, que no ha afluixat en la seva crítica comentant que “no pensem en la Champions. Els jugadors pensen en el que han de fer, però hem perdut una quantitat de pilotes al·lucinant. Si volem aspirar a alguna cosa hem de jugar millor, això està clar. Així no anem enlloc, no jugant com a la segona part”.

El tècnic francès també ha lloat al seu rival d’avui, la UD Las Palmas, ja que tot i considerar que els tres punts són merescuts, “ho han fet molt bé”. “No crec que el resultat sigui injust. Hem guanyat amb dues pilotes aturades i això és part del futbol. S’ha de reconèixer que Las Palmas ho ha fet molt bé, ens ha posat en dificultats amb bons jugadors que tracten molt bé la pilota. La nostra actuació és la que em molesta”, ha sentenciat.