L’entrenador del Real Madrid, el francès Zinedine Zidane, ha assegurat que no seria del tot cert dir que el conjunt blanc es trobava malament físicament quan estava dirigit per Rafa Benítez

Quan es compleixen dos mesos des de la seva arribada a la banqueta del Real Madrid, Zinedine Zidane afirma que està molt content amb la seva feina, a més de declarar que s’està sent injust amb el colombià James Rodríguez, ja que, segons ell, està fent les coses bé. “Penso que quan toques un jugador meu és injust. Ells saben que quan jugues bé et diuen coses molt boniques, però els periodistes esteu aquí també per dir el que penseu quan les coses van malament. No obstant això, em molesta perquè és el meu jugador i està fent les coses bé”, ha dit el francès sobre James Rodríguez.

D’altra banda, ha afirmat que veu el seu equip bé físicament. “Els jugadors em diuen que estan millor físicament amb el treball que estan fent amb nosaltres i amb l’equip de treball que tenim. No vull dir que abans estaven malament, no és del tot cert, tampoc. L’única cosa a la qual em refereixo és que amb el treball que nosaltres hem fet estem bé i els jugadors ho noten”, ha declarat.

Zidane compleix aquest divendres dos mesos a la banqueta blanca i ha dit que que està molt content amb la feina que està fent i que abans de signar amb el Real Madrid ja sabia el què li esperava. “És cert que quan un perd no és agradable per a ningú. Això requereix temps. Sóc conscient quan em poso al capdavant d’aquest equip que quan perdem un partit i n’empatem dos és una catàstrofe. Ja ho vaig viure com a jugador i no és res nou per a mi. Seguirem treballant junts i confio en el que estem fent. Això és el més important per a mi”, ha sentenciat.