ZTE Nubia X8, filtracions de la nova bèstia de ZTE

  0
  ZTE Nubia X8

  ZTE Nubia X8

  Es filtren les primeres imatges de l’esperat Nubia X8, la propera bèstia de ZTE

  Estem en l’últim trimestre de l’any i els fabricants xinesos segueixen a un ritme impressionant, aquest cop sembla que li tocarà a ZTE, que no vol perdre l’oportunitat de llançar un últim gamma alta al mercat.

  ZTE ja ha llançat aquest any el ZTE Nubia Z9 i el ZTE Axon Elite, dos mòbils que s’han guanyat a pols un lloc en la gamma alta, però sembla que no seran els últims. ZTE ha anunciat que portarà a terme un esdeveniment el proper dia 15 d’octubre, i donada la menció que apareix a l’anunci de la lletra “X”, totes les alarmes han saltat apuntant directament al ZTE Nubia X8.

  Presentacio Nubia X8

  De moment no se sap massa sobre ell, però algunes filtracions han suggerit que podria incorporar una potent bateria que arribaria als 5.120 mAh.

  Però mentre esperem a que ZTE li mostri al món com és per dins el seu pròxim telèfon, en Gizmochina s’han fet ressò d’una filtració gràcies a la qual ja podem veure com serà per fora. Com veieu, sorprèn la qualitat del seu acabat metàl·lic, i les fotos ens donen alguna pista sobre alguns dels components amb els que vindrà equipat.

  Possibles especificacions tècniques

  De moment no han aparegut pistes sobre algunes característiques que s’havien rumorejat com el lector d’empremtes incorporat al botó d’encesa, però el que sí que veiem a les imatges filtrades del ZTE Nubia X8 un mòbil construït sobre una carcassa completament metàl·lica, amb uns botons laterals que semblen funcionar a manera de superfície tàctil, sense cap mecanisme físic pel mig. Fins i tot, es rumoreja que el botó d’encesa amaga al seu interior un lector d’empremtes dactilars. La unitat del ZTE Nubia X8 que ha quedat al descobert en les fotografies és de color daurat, i imaginem que ZTE posarà a disposició dels usuaris altres tonalitats com el negre o el blanc.

  ZTE Nubia X8

  Pel que fa a les especificacions, sembla que seguim sense poder confirmar les que han vingut sent rumoreadas. Us recordem que a finals de maig es va filtrar que aquest dispositiu podria tenir una pantalla d’entre 5,5 i 6 polzades, 4 GB de memòria RAM, resolució 2K i una potentíssima bateria de 5.120 mAh.

  Per descomptat, la informació que circula al voltant del ZTE Nubia X8 no es queda curta. Haurem d’esperar uns dies, fins al 15 d’octubre, per descobrir fins a quin punt aquestes dades són certes.