ZTE presenta el Nubia Prague S, una actualització del Nubia My Prague

ZTE ha presentat el Nubia Prague S, una actualització del model My Prague que van llançar a l’agost de l’any passat. Una de les novetats que més destaca en el Nubia Prague S és la inclusió d’un escàner de retina, el qual ens donarà mes seguretat gràcies a una millor precisió respecte els lectors d’empremtes que tan de moda estan en l’actualitat (tot i que cal tenir en compte que en condicions amb poca llum segurament tindrem dificultats per lectura d’iris mitjançant l’escàner de retina).

A més de l’escàner de retina, el ZTE Nubia Prague S comptarà amb unes vores sensibles al tacte, el qual ja es troba present en el Axon Elite i el Nubia Z9.

Especificacions i disseny que destaquen

Pel que fa les característiques, ens trobarem amb una pantalla de 5,2 polzades amb vidre 2.5D i una resolució fullHD, comptarà amb 64 ​​GB d’emmagatzematge intern, 3 GB de RAM (recordem que el My Prague comptava amb dues versions: 16GB d’emmagatzematge intern i 2GB de RAM, i 32GB d’emmagatzematge intern i 3 GB de RAM) i un processador Qualcomm Snapdragon 615.

Nubia Prague S

Comptarem amb una càmera posterior de 13 megapíxels i una frontal de 8 megapíxels amb el ja esmentat escàner de retina, que ens permetrà desbloquejar el dispositiu amb només mirar-la.

Pel que fa al disseny ens trobarem amb una carcassa d’alumini i unes vores que com ja hem comentat són sensibles al tacte, que ens permetrà fer fotos, ajustar la brillantor i inclusivament obrir aplicacions.

Potser el punt on menys destaca el ZTE Nubia Prague S és en la seva bateria, on comptarà amb tot just 2200mAh, una capacitat que potser es queda curta per al dia a dia, i més tenint en compte que comptem amb una pantalla de 5 polzades i resolució fullHD.

Nubia Prague S

El Nubia Prague S vindrà amb Android 5.0.2 preinstal·lat de fàbrica i no hi ha notícies de si s’actualitzarà a Android 6.0 Marshmallow.

Preu i disponibilitat

El Nubia Prague S començarà començarà a vendre’s a la Xina a un preu entre 370-390$, depenent del color escollit, colors que podran ser plata i or rosa. Com és habitual no hi ha notícies sobre la seva arribada a altres mercats.

Especificacions tècniques:

  • – Chipset: Qualcomm Snapdragon 615
  • – Sistema operatiu: Android 5.0.2
  • – Pantalla: 5.2 polzades Full HD
  • – Memòria: GB d’emmagatzematge intern; 3 GB de RAM
  • – Càmera: Posterior: fins 13MP; Frontal: 8MP amb escàner de retina
  • – Bateria: 2200mAh