ZTE ha presentat el seu projector Spro Plus al MWC

ZTE, proveïdor líder mundial d’equips de telecomunicacions, solucions de xarxa i un dels fabricants de smartphones de major creixement del món, ha presentat seva última innovació al Mobile Word Congress 2016 a Barcelona. Es tracta del projector ZTE Spro Plus, un model únic al món que arriba al mercat oferint unes prestacions 100% innovadores.

El ZTE Spro Plus es tracta d’una evolució millorada del ZTE Spro2 llançat en 2015 a escala mundial. Aquest dispositiu combina projector portàtil, pantalla tàctil i sistema Android, el que li permet la descàrrega d’aplicacions del Play Store igual que es faria amb un smartphone o tablet. Els usuaris que tinguin a les mans el projector podran reproduir i visualitzar tot tipus d’arxius en diferents pantalles i superfícies i amb la millor qualitat del mercat.

A més, el ZTE Spro Plus s’adapta a gairebé qualsevol situació d’ús, des de projectar vídeos, pel·lícules, documents i gràfics, fins a usar aplicacions com el correu, videojocs o informació de qualsevol tipus. El dispositiu està pensat tant per a l’ús domèstic com per a l’ús professional. I a més, ve equipat amb una memòria RAM de 3GB i 32GB/128GB de memòria ROM que proporciona un rendiment més eficient al projector.

La novetat del prestigiós projector ZTE Spro Plus resideix a la pantalla tàctil de 8,4 polzades, amb una resolució 2560×1440 2K AMOLED. El dispositiu ofereix a l’usuari un millor funcionament a la llum del dia i li atorga una major definició de la imatge. El ZTE Spro Plus permet mostrar imatges de qualitat a 500 lúmens amb funcionalitats com enfocament automàtic i correcció trapezoïdal. Un projector d’última generació que compta també amb un sistema millorat d’àudio i vídeo (2x4W) Harman Sound amb Dolby, a més, d’un singular procediment de control de veu acoblat al dispositiu que facilita a l’usuari el seu maneig sense comandament.

ZTE Spro Plus - Diari Catala

Disposa també d’una potent bateria de 11500mAH que li permet una autonomia que permet visualitzar una pel·lícula sense necessitat de cables. A més, el dispositiu disposarà d’una última versió Wi-Fi i una altra que a més tindrà 4G LTE, que permetrà a l’usuari una major interacció en línia.

Gràcies a la seva mida compacta, és perfecte perquè l’usuari pugui traslladar-lo en qualsevol bossa o maleta de viatge o de treball. Un avanç en el món de la tecnologia, on ZTE pretén que es beneficiïn tots els usuaris en l’àmbit mundial.

ZTE Spro Plus - Diari Catala

“Estem orgullosos del projector Spro Plus, es tracta d’una de les tecnologies pioneres al món i considerat un producte de primer nivell que ofereix una experiència d’usuari més intuïtiva. Això permet que els nostres usuaris tinguin oportunitats de negoci i d’entreteniment il·limitat”, explica Adam Zeng, director general de dispositius mòbils ZTE.

Estem orgullosos del projector Spro Plus, es tracta d’una de les tecnologies pioneres al món i considerat un producte de primer nivell que ofereix una experiència d’usuari més intuïtiva. Això permet que els nostres usuaris tinguin oportunitats de negoci i d’entreteniment il·limitat.

ZTE és líder en el camp de les telecomunicacions, i durant 2015 va distribuir més de 100 milions de dispositius, dels quals 56 milions d’unitats van ser smartphones, posicionant-se en el sisè lloc en la fabricació de terminals intel·ligents mundialment.

El dispositiu es podrà veure a l’estand de ZTE dins el MWC 2016 de Barcelona, ​​situat al Hall 3, 3F30.